Sunday, June 28, 2009

29. Juuni 2009

Nii siis kõige hullem on möödas. Saigi krediitkaarti kasutatud, maksin 3 öö eest ning natuke sai ka süüa ostetud, peaks homse, ülehomse üleelama. Ülehomme siis rongile ja Alice Springsi. Üritasin siin oma mingeid asju maha müüa, aga sellest ei tulnud midagi ning pühapäeval olid paljud kohad kinni kah. Pangas ei saanud kah samal põhjusel käia.

Igastahes täna sai tööl ära käidud, mis on hea. Kui Alice Springsi jõuan on mingi väike raha sisse veel tulemas. Töö seisnes mingi kraami ühest kohast teise tõstmisest. See oli mingi transpordi ja ladustamise firma ning tahtsid, et me paar konteinerit nende jaoks tühjaks teeksime. Midagi keerulist ei olnud, kuigi suhteliselt raske töö oli ikkagi ning palav oli oli kah. Aga ellu jäin, selg annab minu lumelaua õnnetusest tunda, aga pole hullu, pole lihtsalt ammu trenni korralikult teinud. Kõige parem selle töö juures oli see, et lõpus öeldi, et võime võtta nii palju limonaadi kaasa, kui tahame. Kuna ma lähen varsti ära, siis ei hakanud üle pingutama sellega, aga tasuta saadud stuff on alati hea :P.

Eks ma vaatan, kuidas Alice Springsis selle netiga on, nii et ei oska öelda kuna minust järgmine kord midagi kuulda on.

Edit: Üks asi veel. Tsekkige seda: http://www.ekspress.ee/2009/06/27/varia/43434-presidendi-survestaja-unistan-sellest-et-eesti-riigis-oleks-voimalik-ka-koige-kohutavamaid-ideid-valja-ytelda

0 comments: